GENERAL DATA PROTECTION REGULATION POLICY

- Bij het bezoeken van onze website wordt er geen informatie verzameld en worden geen cookies gebruikt.
- When visiting our website no information is collected and no cookies are used.
- Lorsque vous visitez notre site Web, aucune information n'est recueillie et aucun cookie n'est utilisé.


- PRIVACY NOTICE - ALGEMEEN BELEID INZAKE WERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Deze tekst licht toe waarom en hoe wij persoonsgegevens van externen verwerken. Deze verwerking gebeurt conform de Europese Verordening 2016/679, beter bekend als de GDPR (of: AVG).
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door:
Van Maele Weavers NV
Bedevaartstraat 21/8700 Tielt
Ondernemingsnummer : BE 0633.755.438
Deze privacy notice richt zich tot:
      onze klanten en prospecten en hun personeel,
       onze leveranciers en hun personeel
       alle personen waarmee wij in het kader van onze activiteiten in contact komen, het weze via onze website,     via persoonlijke contacten, op beurzen, door het schriftelijk of telefonisch aanvragen van informatie, door het invullen van onze sollicitatieformulieren of door het plaatsen van spontane sollicitaties, ....
Wii verwerken uw gegevens uitsluitend in het kader van onze gebruikelijke bedrijfsactiviteiten: facturatie en boekhouding, het voeren van promotie en publiciteit, het onderhouden van de klanten- en leveranciersgegevens, het verbeteren van onze producten en diensten, het aanleggen van een wervingsreserve, .

Wii beperken ons steeds tot die persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van bovenstaande doelstellingen.
Het gaat over de gegevens die u ons meedeelt zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, functie, personalia, ... Die gegevens verkrijgen wij van u door het invullen van onze contactformulieren, door het inschrijven op onze nieuwsbrieven, ... of doordat u ons deze zelf spontaan bezorgt, vb. per mail. Doordat u ons deze gegevens bezorgt geeft u aan dat u ons toestemming geeft deze gegevens te verwerken .
Daarnaast verzamelen wij ook gegevens over het surfgedrag op onze website. Voor meer info dienaangaande kan u hier ons beleid raadplegen.

De rechtsgronden voor de verwerking van deze gegevens zijn naar gelang van het geval: het uitvoeren van de overeenkomst die ons bindt, onze gerechtvaardigde belangen als onderneming en in voorkomend geval de uitdrukkelijke toestemming die u ons geeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens.
Wii bewaren uw persoonsgegevens zolang dat nodig is.

Wij nemen alle technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens adequaat te beschermen.
Uw persoonsgegevens worden — behoudens uw uitdrukkelijke toestemming — niet doorgegeven aan derden.
Uw gegevens kunnen echter — zelfs zonder uw uitdrukkelijke toestemming — wel worden doorgegeven aan andere afdelingen, onderdelen of bedrijven van onze bedrijvengroep, of aan overheidsinstanties die zich op een wettelijke basis kunnen beroepen.

In het kader van contracten voor Cloud services is het steeds mogelijk dat gegevens worden opgeslagen op Servers in derde landen (buiten de EU). In dat geval zorgen wij er voor dat de provider van die diensten gevestigd is in een derde land met een adequaat beschermingsniveau of dat er met die provider een overeenkomst wordt gesloten ter bescherming van de rechten van de betrokkenen.
U heeft ten allen tijde de mogelijkheid uw rechten ter zake uit te oefenen en uw persoonsgegevens
        in te kijken
        te laten verbeteren of beperken
        te laten overdragen
        of te laten verwijderen
Daartoe neemt u contact op met onze firma :  info@vanmaele.be  of per post op bovenvermeld adres. Bij elke vraag tot inzage, wijziging of schrapping moet u een bewijs leveren van uw identiteit.
Indien u het niet eens bent met de manier waarop uw persoonsgegevens in dit kader worden verwerkt, kan u steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit,  Drukpersstraat 35 te Brussel


- DECLARATION DE RESPECT DE LA VIE PRIVEE - POLITIQUE GENERALE EN MATIERE DE TRAITEMENT DES DONNEES A CARACTERE PERSONNEL

Ce texte explique les raisons et la manière dont nous traitons les données à caractère personnel de personnes extérieures. Ce traitement se fait conformément au Règlement européen 2016/679, mieux connu sous le nom de GDPR (ou : RGPD).

Vos données à caractère personnel sont traitées par :
Van Maele Weavers NV
Bedevaartstraat 21/8700 Tielt
Numéro d’entreprise : BE 0633.755.438

Cette déclaration de respect de la vie privée s'adresse à :
- nos clients et prospects et leur personnel,
- nos fournisseurs et leur personnel,
- toutes les personnes avec lesquelles nous entrons en contact dans le cadre de nos activités, que ce soit via notre site internet, par des contacts personnels, dans des salons, en demandant des informations par écrit ou par téléphone, en remplissant nos formulaires de candidature ou en déposant spontanément des candidatures, ...

Nous ne traitons vos données que dans le cadre exclusif de nos activités d'entreprise habituelles : facturation et comptabilité, promotion et publicité, gestion des données clients et fournisseurs, amélioration de nos produits et services, constitution d'une réserve de recrutement, etc.

Nous nous limitons toujours aux données à caractère personnel nécessaires à la réalisation des objectifs ci-dessus.

Il s'agit des données que vous nous communiquez : nom, adresse, adresse électronique, numéro de téléphone, fonction, données personnelles, etc. Nous obtenons ces données lorsque vous complétez nos formulaires de contact, lorsque vous vous inscrivez à nos bulletins d'information, ... ou parce que vous nous les envoyez vous-même, par exemple par courriel. En nous fournissant ces données, vous nous autorisez à les traiter.

Nous collectons également des données sur le comportement de navigation sur notre site internet. Pour plus d'informations à ce sujet, vous pouvez consulter ici notre politique.

Les bases légales du traitement de ces données sont, en fonction du cas : l'exécution du contrat qui nous lie, nos intérêts légitimes en tant qu'entreprise et, le cas échéant, le consentement explicite que vous nous donnez pour le traitement de vos données à caractère personnel.

Nous conservons vos données à caractère personnel aussi longtemps que c'est nécessaire.

Nous prenons toutes les mesures techniques et organisationnelles pour protéger vos données de manière adéquate.

Sauf consentement explicite de votre part, vos données à caractère personnel ne sont pas communiquées à des tiers. Vos données peuvent toutefois, même en l'absence d'un consentement explicite de votre part, être communiquées à d'autres départements, parties ou sociétés de notre groupe de sociétés ou à des organismes officiels qui peuvent invoquer une base légale.

Dans le cadre de contrats de services cloud, il est toutefois toujours possible que des données soient sauvegardées sur des serveurs situés dans des pays tiers (situés en dehors de l'UE). Nous nous assurons, dans ce cas, que le prestataire de ces services soit situé dans un pays tiers possédant un niveau de protection adéquat ou qu'un contrat soit conclu avec ce fournisseur pour protéger les droits des personnes concernées.

Vous avez à tout moment la possibilité d'exercer vos droits en la matière et de
- consulter
- faire corriger
- ou faire supprimer vos données à caractère personnel.

Vous contactez à ce sujet : info@vanmaele.be  ou envoyez un courrier à l'adresse susmentionnée. Vous devez fournir une preuve de votre identité pour toute demande d'accès, de modification ou de suppression de vos données.

Si vous n'êtes pas d'accord avec la manière dont vos données à caractère personnel sont traitées dans ce cadre, vous pouvez toujours déposer une plainte auprès de l'Autorité de protection des données, Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles.



Van Maele Weavers

I am happy to announce that on July 16, 2015, “OJ Van Maele” successfully emerged from a long judicial procedure, recapitalized, reorganized, and renewed. This was made possible thanks to the help of an American investment group made up of design industry leaders who firmly believe, first and foremost, in the “OJ Van Maele” organization, in the value and importance of luxury weaving, and in the heritage of how we do it.

With their help and support, the new “Van Maele Weavers” is pleased to begin an era based on the same principals as those “OJ Van Maele,” started with in 1906, coupled with renewed financial strength, stability, innovation and creativity.

Van Maele Weavers remains a fully integrated producer of high-end fabrics for home-furnishing: upholstery, curtains, sheers, and wall-coverings, with world-wide exports. Linen represents the majority of the production, combined with natural or novelty yarns such as raffia, horsehair, and abaca, which give the collection a refined, sophisticated look. Timeless classic designs are woven on dobby looms and proposed in beautiful colors and finishes.

Quality has been a long-standing priority of the OJ Van Maele organization, and the new Van Maele Weavers will continue to provide the same full array of high-quality products and services. We will improve and expand upon the organization's current offering—weaving, dyeing and finishing—to provide a level of products and services unrivaled in the marketplace. If you have any questions regarding our products or services, please do not hesitate to contact us.

We want to thank all of you who were there for us during the dark times and want you to know that we deeply appreciate your past support and look forward to a bright future, prosperity, and our continued working relationship.

Carl Holcomb
July 16, 2015